Drømmer du om at træne din toller til tollerjagtprøver i Tollerklubben?
Eller måske vil du lære den almen lydighed?

Som Tollerejer kan det være svært at finde et træningshold målrettet Tollerens træning. 
Online Tollertræning er lavet for at hjælpe dig med inspiration til hjemmetræning af din toller.
Her kan du finde inspiration til  både grundfærdigheder og de efterfølgende  jagtrelaterede discipliner til en Tollerjagtprøve.

Kun omkring 10% af din hunds træning er afhængig af et træningshold.
90% af al træning og indlæring kan ske hjemme.

Din hund bliver nemlig ikke dygtig af at træne 1 time om ugen på et hold. Det er i hjemmetræningen i hverdagen du kan indlære øvelserne grundigt, skabe den gode kontakt til hunden og du kan øve netop de ting din hund har brug for.
Deltagelse på træningshold giver  både dig og hunden hyggelig social omgang med andre, og hunden lærer at arbejde trods forstyrrelser og andre hunde. Du får også en instruktørs kritiske øjne og feedback. Men grundtræningen  sker hjemme.

Så prioriter hjemmetræningen for det er her magien sker.

Når snakken falder på hundetræning blandt hundeejere, så kan man nogle gange opleve at det føles næsten helt religiøst: folk har forskellige meninger og bølgerne kan gå højt i diskusisionen. Så tag disse sider som de er tiltænkt: som en inspiration til dig. Alle hunde og hundeejere er forskellige, så intet i hundetræning kan siges at være den endegyldige sandhed. Disse øvelser virker for mig og min hund – og måske også for dig og din hund.

Forhåbenligt kan du med disse  øvelser, videoer og tips få lyst til at gå igang med at træne din Toller. Den vil elske dig for det – og så håber jeg at vi ses engang derude på Tollerjagtprøverne!

God fornøjelse med træningen,
Helle Lund Pedersen
Superhunden.dk

SIDEN ER STADIG UNDER KONTRUKTION.
DER ARBEJDES HÅRDT PÅ AT FÅ LAGT INDHOLD
IND UNDER ALLE PUNKTER!

Online tollertræning

Skabt for at hjælpe dig med inspiration til hjemmetræning af din toller.

Har du gode ideer til Tollertræning, og kunne du tænke dig at bidrage til træningsinspirationen her, så kontakt mig på: helle@superhunden.dk
Mit håb er at andre vil byde ind med deres erfaringer
til gavn for alle Tollerejere.